Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dels aproximadament 20.300 gens que tenim i transmetem als nostres fills, avui sabem que, per exemple, alguns estan relacionats amb la nostra capacitat creativa individual; són variants genètiques que ens donen una major o menor creativitat, ja sigui verbal, figurativa, numèrica o d’altres. Però és l’ambient on hem viscut el que potenciarà aquestes capacitats genètiques heretades.

En els 20 capítols que conformen aquest llibre de divulgació, es parla de diversos temes d’actualitat: des de la manera com funciona el nostre cos o la natura fins als problemes relacionats amb les desigualtats, la sexualitat o les noves tecnologies, així com la influència de les modes, el gran valor que donem als diners i el poc que continuem donant a l’educació física o musical.

Aquests temes, i els problemes que s’hi associen com ara la violència de gènere, l’obesitat, la pobresa, la xenofòbia, el fanatisme, la corrupció es podrien evitar i corregir amb una bona educació en valors i amb uns bons sistemes d’aprenentatge.

Presentació del llibre el dimarts 22 de novembre, a las 19h., a la llibreria BYRON (carrer de Casanova, 32).

Go to Top