Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Premi Josep Pla 2021

Sobre l’acte:

Presenta Ramón Solsona, escriptor. Lectura dramatitzada a càrrec de Rosa Cadafalch.
Presentar a Maria Barbal (Tremp, 1949) no és una tasca senzilla. Des del seu premiat debut amb Pedra de tartera, una fita de la narrativa catalana contemporània, l’autora ha cultivat una carrera literaria excepcional. És una sort, per això, gaudir de l’acompanyament de l’escriptor Ramón Solsona com a presentador de l’acte, i de l’actriu Rosa Cadafalch, que realitzarà una lectura dramatitzada del text.

Per motius de seguretat l’aforament serà limitat. Us podeu inscriure a través del correu: info@grup62.com.

La presentació es podrà seguir per streaming al perfil d’Instagram @byronllibreria.

Sobre l’obra:
Des que es coneixen, l’Elena i l’Armand intentaran desfer-se de tot allò que els té atrapats i recuperar l’espontaneïtat i l’alegria del present. S’adonaran que tenen dret a canviar, a mirar el món de manera diferent de com ho havien fet durant anys, a estimar-se a si mateixos. En definitiva, a concedir-se la llibertat de viure plenament.

Recentment guardonada amb el Premi Josep Pla 2021, Tàndem és una història sobre la felicitat. No pas la que ens promet un viatge meravellós, ni tan sols la d’escoltar «T’estimo», sinó la que ens anima a pedalar acompanyats i a aconseguir-ne una de més profunda i duradora. Una novel·la deliciosa que explora la capacitat humana de bandejar els pensaments i els fets rutinaris i deixar-se portar per la vida.

Go to Top