Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
📚😉 El proper dijous, 30 de setembre, us esperem al recital poètic i a la presentació, a càrrec dels autors, dels llibres següents:
 
👉 “Mirall de negra nit”, de Jaume Pont. 📖✒️
La seva poesia, arrelada a les contradiccions existents entre paraula, temps, amor i mort, sobresurt per la intensitat expressiva i la força enlluernadora de les seves imatges. A “Mirall de negra de nit”, la vivència de la pèrdua, la mort de l’altre i l’absència com una experiència transformada en llenguatge com a única possibilitat de subsistència, confirmen la veu poètica de Pont com un dels cims contemporanis de la nostra literatura.
 
👉 “Pare què fem amb la mare morta”, d’ Antònia Vicens. 📖✒️
Amb aquesta obra, Vicens confirma aquesta capacitat per esgarrifar mentre emociona, aquesta vegada posant com a centre de l’experiència de pèrdua la mort de la mare, envoltant-la de mite i una sensibilitat poètica del tot singular i d’extraordinària força.
 
👉 “Clar, aquest matí, són els teus records”, d’Antoni Clapés. 📖✒️
El present volum recupera sis dels seus títols més emblemàtics i que configuren el centre nuclear de la seva reflexió sobre el llenguatge, el silenci i la poesia com un llenguatge creat per ser habitat en la plenitud que proporciona el buit del silenci.
 
📍Sala Shelley, Llibreria Byron
⏰ 19 h
 
Retransmissió en streaming a través del nostre Instagram 💻
 
*No és necessari reservar plaça. Aforament limitat seguint les restriccions sanitàries actuals.
Go to Top