Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Coach & Cos

CONSCIÈNCIA, COMUNICACIÓ, ACCIÓ.

Eines per aconseguir més benestar en el teu dia a dia: a la feina i a casa.

Eduard Ramos (Coach) ha participat com a directiu en empreses vinculades al món de la comunicació, especialitzat en creixement i innovació en cohesió d’equips. Més de 10 anys d’experiència en consultoria estratègica i entrenament en lideratge per organitzacions.

Per viure el moment i les emocions. Sortir de les presons quotidianes per descobrir nous espais lliures. I sentir i fer.

Per a què/perquè confiança intel·ligent, escolta activa, cohesió equips, somni, propòsit, intuïció, empatia, acció, equilibri, procés, plenitud.

Clara del Ruste (Cos) vinculada professionalment al món de les arts escèniques com actriu, cantant, autora, directora i professora i artista polifacètica sempre en formació, explorant les emocions amb el cos i la veu, per donar, acompanyar amb compromís viatges de coneixement.

Per poder actuar i comunicar amb més plenitud prendrem consciència de les emocions a través del cos i la seva expressivitat.

Farem i desfarem amb jocs, música, propostes dramàtiques, relaxament, i riures!!! El cos, la veu al teu dia a dia. Exploracions compartides, conquerint nous paisatges de benestar personal.

 

 

 

Go to Top